MASK Architects & Design

by Studio Maximilien Pellegrini

The project is a command from the awarded studio MASK Architects & Design. The main aim of the editorial concept was to think the book as an architecture itself by giving to the reader the sensation of being in different places or rooms. The book starts with an entrance, a hall, a space where we find an extra folders ( a leporello ) used as an index, an inventory of the content. Through this metaphorical approach the reader discovers many floors that are the chapters grouping all typologies of «reading» architecture, from diagrams, plans to 3D renders. This monograph presents not only the projects themselves but also the theoretical and philosophical parts of the studio MASK Architects & Design since 2014.

Colors

Related projects

This site uses cookies and Google Analytics to analyse the website and optimize your experience. By using this website you accept cookies.